RIMPELS ZIJN NATUURLIJK. ONZE RETINAL OOK.

HET EERSTE 100% NATUURLIJKE RETINAL

Dat klopt: je hebt geen fout gemaakt. We hebben twee nieuwe producten voor je met RETINAL. En voor het eerst uit een 100% puur natuurlijke, biotechnologische bron, gewonnen door fermentatie uit een bacteriecultuur die retinal produceert. Dit maakt onze Retinal de meest natuurlijke, maar ook de meest effectieve vrij verkrijgbare retinoïde op de cosmeticamarkt van dit moment.

Is je huid aan het veranderen? Met onze Retinal Crème en Retinal Sensitief Serum maken we het je gemakkelijk om aan de slag te gaan met huidverzorging die goed wordt verdragen. Behoud je gladde en stevige huid en wordt nog mooier oud.

GEBALANCEERDE VERZORGING VOOR DE EERSTE TEKENEN VAN HUIDVEROUDERING

Onze Retinal Crème met de eerste 100% natuurlijke retinal is de perfecte en tegelijkertijd zachtste introductie tot de verzorging van een goed ouder wordende huid. Of je nu net de eerste tekenen van huidveroudering ontdekt of er al middenin zit: de regenererende crème vermindert effectief lijntjes en rimpels en zorgt voor een merkbaar fijnere en zachtere huidstructuur zonder je huid onnodig te belasten met de actieve ingrediënten. Dankzij de gemiddelde rijkheid wordt hij snel opgenomen en laat hij een aangenaam licht beschermend laagje achter.

ONTDEKKEN