HUIDTYPE EVENWICHTIGE HUID

WAT IS EEN EVENWICHTIGE HUID?

Met een evenwichtige huid is je huid in ideale conditie. Je huid heeft een gezonde huidbarrière en ziet er fris uit. Poriën zijn nauwelijks zichtbaar en de textuur van je huid is egaal, zacht en glad. Wetenschappelijk betekent dit dat je huid precies de juiste hoeveelheid talg en zweet produceert en dus gewoon gezond is.

ONTDEK GESCHIKTE PRODUCTEN
KENMERKEN VAN EEN EVENWICHTIGE HUID

Huidconditie:

Je huidoppervlak is evenwichtig, stevig, zuiver en niet gevoelig.

Huidtextuur & poriën:

Je huidtextuur is egaal, je poriën zijn fijn tot nauwelijks zichtbaar en je huid voelt fluweelzacht aan.

Teint:

Je teint is egaal en ziet er natuurlijk en gelijkmatig fris uit, zelfs zonder make-up.

Speciaal kenmerk:

Je huid heeft niet veel nodig en is in de basis niet erg gevoelig. Maar juist daarom moet je oppassen dat je niet te veel verzorgingsproducten gebruikt.

ONZE AANBEVELING VOOR EEN EVENWICHTIGE HUID

Onze routine voor evenwichtige huid houdt de conditie van je huid op peil en biedt een complete routine. Zelfs als je huid niet erg gevoelig is, is het belangrijk om haar grondig te reinigen.


Zelfs als je huid niet erg gevoelig is, is het belangrijk om haar grondig te reinigen. Onze Reinigingsolie erwijdert make-up, vuil en verontreinigingen op milde wijze, zonder je huid uit te drogen. Vervolgens verhelderen met onze PHA Gezichtstoner en op zachte wijze vernieuwen dankzij een mild peelingeffect.


Ons milde Vitamine C Serum beschermt de collageenstructuur van je huid en bevordert de productie van huidverstevigende vitamine E en collageen. Voor de afsluitende verzorging volstaat een lichte crème zoals onze Hyaluron Dagcrème.