DUURZAAMHEID

WAT BETEKENT DUURZAAMHEID VOOR ONS?

Op de volgende pagina's leggen wij uit wat er precies achter en vooral in onze producten en onze filosofie schuilt. Wij willen met jullie delen wat duurzaamheid voor ons betekent, hoe wij het beleven en toepassen. Want voor ons is duurzaamheid de basis voor alles - het bepaalt onze beslissingen over onze grondstoffen, onze verpakkingen, ons sociaal engagement en van ons dagelijks leven op kantoor.

ONDERNEMEN IN HARMONIE MET ONS MILIEU.

Beter gezegd: met mensen, dieren en de natuur. We willen onze voetafdruk zo klein mogelijk houden. Door producten te creëren die het milieu niet schaden en door hun productie zo goed mogelijk in de gaten te houden. Wij selecteren onze ingrediënten op basis van milieuaspecten, die ons tegelijkertijd in staat stellen te voldoen aan onze eisen op het gebied van effectiviteit en huidvriedenlijkheid.

Een weg waarop we constant verbeteren en ook beter willen worden. Onze volledige waardeketen omvat de oorsprong, teelt en afbraak van onze ingrediënten, productie, verpakking, verzending en verwijdering. Duurzaamheid is één van onze kernwaarden en wordt meegenomen in elke beslissing die we nemen. We zijn niet perfect. Maar we hebben de ambitie om ons voortdurend te ontwikkelen in alle dimensies van duurzaamheid - ecologisch, sociaal en economisch.