DE GEVOELIGE HUID

WAT IS EEN GEVOELIGE HUID?

Een gevoelige huid heeft zeer uiteenlopende oorzaken. De huid is zeer gevoelig, wat rood en gespannen. Zelfs lichte invloeden van buitenaf kunnen een reactie veroorzaken. Vaak zijn er gevoelens van spanning, roos of zelfs jeuk. Juist daarom is milde en gerichte zorg zeer belangrijk.

Ontdek op deze pagina hoe je een gevoelige huid het beste kunt ondersteunen.

GESCHIKTE PRODUCTEN ONTDEKKEN
DE KENMERKEN VAN EEN GEVOELIGE HUID HERKENNEN

Huidconditie:

Uw huid is zeer gevoelig en neigt naar roodheid en trekkerig.

Huidtextuur en poriën:

Je huid is vaak schilferig en voelt erg dun aan.

Teint:

Je teint ziet er nogal vlekkerig uit door roodheid op verschillende plaatsen.

Bijzonderheid:

Soms kunnen zelfs kleine aanrakingen reacties uitlokken.

DE JUISTE VERZORGING VOOR DE GEVOELIGE HUID

Onze Set voor de gevoelige huid wordt bijzonder goed verdragen en versterkt duurzaam de huidbarrière. Zo wordt de gevoeligheid van je huid verlaagd en effectief in balans gebracht.

Verwijder vuil en make-up van je huid met onze bijzonder zachte en voedende Reinigingsmelk. Verhelder het vervolgens tot diep in de poriën met de Calendula Gezichtstoner die je huid verwent met een verzachtende en ontstekingsremmende werking.

Ons Hyaluron Concentraat geeft je een extra portie vocht als een mild, gel-achtig serum. Hyaluronzuur is van nature al aanwezig in onze huid en daarom bijzonder geschikt voor de gevoelige huid. Verzorg daarna je huid voorzichtig met onze Hyaluron Dagcrème.

Als laatste stap, onze lichte Squalaan ondersteunt de beschermende functie van je huid en zorgt op natuurlijke wijze voor een gezonde huidbarrière.