LOYALITEITSPROGRAMMA


WAT IS JUNGLÜCK CLUB?

Met ons loyaliteitsprogramma JUNGLÜCK Club willen we ons graag bij je bedanken. Met diverse interacties kun je punten verzamelen en deze als € korting inwisselen voor je favoriete producten in onze shop. De deelname aan ons loyaliteitsprogramma is uiteraard gratis en vrijblijvend.

HOE KAN IK DEELNEMEN AAN HET LOYALITEITSPROGRAMMA?

Het is gemakkelijk: Meld je hier gratis aan en maak een klantenaccount aan. Na een succesvolle registratie ontvang je de eerste 25 punten op je account en kun je direct beginnen met het verzamelen en inwisselen ervan.

HOE KAN IK MIJN VERZAMELDE PUNTEN INWISSELEN?

Shop zoals gewoonlijk voor je favoriete producten. Log in op je klantenaccount. Ga vervolgens naar de pagina van ons loyaliteitsprogramma, in het overzicht zie je je huidige puntensaldo. Gebruik de button "Punten inwisselen" om het bedrag van je korting te bepalen en - zodra deze is gegenereerd - kopieer de vouchercode om deze in te wisselen bij de kassa.

Hier zijn de beloningsniveaus voor je inwisseling:
100 Punkte = € 5
300 Punkte = € 15
450 Punkte = € 23
600 Punkte = € 30

De loyaliteitskorting is niet afhankelijk van een minimale bestelwaarde en kan worden toegepast op alle producten, behalve cadeaubonnen. Er kan geen extra kortingscode worden toegepast bij het inwisselen van je loyaliteitspunten.

HOEVEEL PUNTEN HEB IK NODIG OM KORTING TE KRIJGEN?

Zodra je 100 punten hebt verzameld, krijg je toegang tot je eerste beloningsniveau en dus tot je eerste korting van € 5. Hoe meer punten je verzamelt, hoe hoger je korting zal zijn.

WANNEER VERVALLEN MIJN PUNTEN?

Je punten vervallen automatisch na 12 maanden als je ze dan nog niet hebt ingewisseld. Daarna begint een nieuwe verzamelperiode van 12 maanden.