REFERRAL PROGRAMMA


HOE WERKT HET REFERRAL PROGRAMMA?

Je houdt van onze producten en wilt ons aanbevelen aan mensen in je omgeving? We zijn hier erg blij mee en belonen je met een kortingsvoucher. Om de persoonlijke voucher aan jou en je vrienden toe te wijzen, maak je eerst een klantenaccount aan en log je in. Zodra je bent ingelogd, is het mogelijk om je persoonlijke aanbevelingslink direct naar je vriend(in) te sturen via e-mail of Whatsapp of de link naar het klembord te kopiëren. Door jouw verwijzing ontvangt je vriend(in) 20% korting op zijn/haar eerste aankoop in onze shop. Zodra de bestelling is geplaatst, ontvang jij ook je korting van €20 vanaf €50 bestelwaarde voor je volgende aankoop.

KAN IK JE MEER DAN ÉÉN PERSOON AANBEVELEN?

Je mag ons ook altijd aanbevelen aan andere mensen. Deel gewoon je individuele aanbevelingslink onderaan deze pagina.

HOE EN WANNEER ONTVANG IK MIJN VOUCHER?

Zodra je vrienden bij ons hebben besteld, sturen we je een e-mail met je persoonlijke vouchercode.

HOE WEET MIJN VRIEND(IN) VAN MIJN AANBEVELING?

In het formulierproces heb je de optie om te beslissen welk kanaal je wilt gebruiken om je vrienden te informeren over hun kortingsvoucher - via e-mail, Whatsapp of door de link met hen te delen.

HOE KAN IK MIJN VOUCHERCODE GEBRUIKEN?

Je kunt je code zoals gewoonlijk inwisselen. Voer hem gewoon direct in bij de kassa wanneer je je bestelling plaatst. Je korting wordt dan automatisch verrekend voordat je betaald.

WAT GEBEURT ER ALS MIJN VRIEND EEN BESTELLING HEEFT GEPLAATST MAAR MIJN AANBEVELINGSLINK NIET HEEFT GEBRUIKT?

Als je vriend(in) niet op de link heeft geklikt of deze niet heeft gebruikt bij het plaatsen van de bestelling, telt de actie niet als een succesvolle aanbeveling. Om je beloning te ontvangen, moet de aanbevelingslink worden gebruikt tijdens het bestellen.

KAN IK DE WAARDE VAN MIJN VOUCHER VERZILVEREN?

Nee, zoals bij al onze vouchers is dit helaas niet mogelijk.