HUIDCONDITIE RIJPE HUID

WAT IS EEN RIJPE HUID?

Een rijpe huid is een huidconditie die we allemaal bereiken. Sommige eerder, andere later. Wanneer je huid de eerste tekenen van veroudering begint te vertonen, hangt af van veel verschillende factoren. In de regel begint de huidveroudering op 25-jarige leeftijd. De eerste tekenen worden meestal zichtbaar tussen de leeftijd van 30 en 40 jaar. Dan begint de huid spanning en elasticiteit te verliezen, wordt dunner en voelt droog aan. De juiste verzorging voor de rijpere huid geeft je een heerlijk huidgevoel.

GESCHIKTE PRODUCTEN ONTDEKKEN
DE KENMERKEN VAN EEN RIJPE HUID

Huidconditie:

Je huid is erg gevoelig en droog. Het is strak en mist elasticiteit.

Huidtextuur en poriën:

Je huid is ruw. Rimpels, lijnen en soms pigmentvlekken zijn zichtbaar.

Teint:

Je teint is nogal bleek en je huid ziet er vaal uit omdat ze te weinig kleur heeft.

Bijzonderheid:

Maak je geen zorgen: Een rijpe huid is heel normaal en komt bij alle mensen wel eens voor.

ONZE ZORG VOOR DE RIJPERE HUID

Onze set voor de rijpere huid voorziet uw huid van belangrijke voedingsstoffen en brengt haar in balans.

Begin je routine met onze Reinigingsolie en ontdoe je huid zachtjes van vuil en make-up resten zonder haar uit te drogen. Verhelder je huid en stimuleer de vernieuwing ervan met onze PHA Gezichtstonervoor een zacht dagelijks exfoliërend effect.

Ons favoriete verzorgingsproduct is het Retinol Serum. Retinol stimuleert de celregeneratie en remt de afbraak van collageen. Hierdoor is het de perfecte verzorging voor rimpels en pigmentvlekken. Je kunt dit effect ook vinden in onze Retinol Crème.

Gebruik voor een extra boost 1-2 keer per week 's avonds onze Vitamine C Ampullen in de avond. Ze maken rimpels en fijne lijntjes glad, terwijl je huid aan elasticiteit wint en pigmentvlekken kunnen worden verlicht.