HUIDTYPE GECOMBINEERDE HUID

WAT IS EEN GECOMBINEERDE HUID?

Jouw huid is eigenlijk een combinatie van twee huidtypes. Als we uitgaan van een evenwichtige huid, bestaat een gecombineerde huid, zoals de naam al aangeeft, uit een combinatie. Daarbij ontstaat in de T-zone meestal zogenaamde seborroe, een overmatige productie van talg. Anderzijds wordt er te weinig talg geproduceerd op de wangen en soms rond de ogen. Dat betekent dat je huid vooral daar uitdroogt. Ontdek op deze pagina hoe je jouw gecombineerde huid de juiste verzorging kunt geven.

ONTDEK GESCHIKTE PRODUKTEN
KENMERKEN VAN EEN DROGE HUID

Huidconditie:

Je T-zone heeft de neiging tot glimmen, en de rest van je huid is evenwichtig tot droog.

Huidtextuur & poriën:

Op het voorhoofd, de neus en de kin heeft je huid meestal grotere poriën, mee-eters en af en toe een puistje. De wangen en de huid rond je ogen zijn vrij droog, soms zelfs met schilfertjes

Teint:

Je teint is niet gelijkmatig, de T-zone neigt naar roodheid en op je wangen ziet je huid er wat vaal uit.

Speciaal Kenmerk:

Je huid bestaat in principe uit twee huidtypes. Daarom is het belangrijk elk gebied naar behoefte te verzorgen.

DE JUISTE VERZORGING VOOR DE GECOMBINEERDE HUID

Onze routine voor de gecombineerde huid bevat alle producten die je nodig heb voor een evenwichtige verzorging. De set omvat alle stappen, van de reiniging tot de hydraterende verzorging die de huid weer in balans brengt.

De Reinigingsgel is de eerste stap in het verwijderen van vuil en verontreinigingen van je huid. Gebruik Zink Gezichtstoner kom je huid diepgaand te zuiveren, vooral in de T-zone, en haar voor te bereiden op de waardevolle werkstoffen, zoals Niacinamide Serum, die je direct daarna gebruikt. Het brengt je huid in balans en zorgt voor een egale teint.

Met de lichte Hyaluron Dagcrème maak je de routine compleet en voorzie je de huid van het vocht dat zij nodig heeft. Voor een beetje extra verzorging kun je 's avonds ook Jojobaolie gebruiken. Het stabiliseert de beschermende barrière van je huid, heeft een antioxiderende werking en laat geen glimmend laagje achter.

Set