WINACTIE "WIN JE ADVENTSKALENDER"

Onder alle adventskalender-bestellingen in de online shop van JUNGLÜCK (NL) (www.junglueck.nl) tussen 29.10. en 05.11.2023 worden in totaal 15 terugbetalingen van de volledige aankoopprijs van de kalender verloot. Alle klanten die tussen 29.10 en 05.11.2023 minstens één adventskalender bestellen, doen automatisch mee aan de actie. Deelname brengt geen extra kosten met zich mee. De winnaars worden willekeurig getrokken in kalenderweek 45 2023 en in dezelfde week op de hoogte gebracht via het e-mailadres dat tijdens het bestelproces is opgegeven. De terugbetaling wordt uiterlijk 30.11.2023 geregeld via de betaalmethode die is geselecteerd in het bestelproces. Als er meerdere kalenders worden besteld in verschillende bestelprocessen tijdens de actieperiode, wordt er automatisch meerdere keren meegedaan aan de prijstrekking. Binnen een bestelproces met meerdere adventskalenders wordt slechts één adventskalender geteld en terugbetaald in geval van winst. 

In het kader van de winactie worden uw gegevens die u tijdens het bestelproces hebt verstrekt, gebruikt om de winnaars te trekken en op de hoogte te stellen. De gegevens worden niet gepubliceerd in verband met de wedstrijd. De gegevens worden niet doorgegeven aan derden. Personen ouder dan 18 jaar mogen deelnemen aan deze winactie. Minderjarigen jonger dan 18 jaar en personen die ongeoorloofde hulpmiddelen gebruiken of op een andere manier voordeel behalen door manipulatie, evenals deelnemers die valse informatie over zichzelf verstrekken, worden uitgesloten. In het geval van een overtreding van deze deelnamevoorwaarden behouden we ons het recht voor om personen uit te sluiten van deelname en prijzen niet uit te keren. In dergelijke gevallen kunnen prijzen ook achteraf worden geweigerd en teruggevorderd.

We behouden ons het recht voor om de winactie op elk moment en zonder voorafgaande kennisgeving te annuleren of te beëindigen als om technische redenen (bijv. virussen in het computersysteem, manipulatie of fouten in de hardware en/of software) of om juridische redenen een correcte uitvoering van de winactie niet kan worden gegarandeerd. Als een dergelijke beëindiging wordt veroorzaakt door het gedrag van een deelnemer, kunnen we schadevergoeding eisen van die persoon.