HUIDTYPE DROGE HUID

WAT BETEKENT DROGE HUID IN HET GEZICHT?

Je droge gezichtshuid heeft veel aandacht nodig. Het wordt ook wel een vetarme-droge huidconditie of sebostase genoemd. De oorzaak van een droge huid is een sterk verminderde talgproductie. Het maakt de beschermende hydrolipidenfilm van je huid onstabiel omdat de waterbindende eigenschap van talg ontbreekt. Daarom heeft je droge gezichtshuid meestal fijne poriën en is ze schilferig, ruw en vooral dun. Hierdoor is je huid meestal erg gevoelig.

ONTDEK GESCHIKTE PRODUCTEN
KENMERKEN VAN EEN DROGE HUID

Huidconditie:

Je gezichtshuid voelt vaak strak aan en heeft hier en daar ruwe en schilferige plekjes. Ze reageert vaak gevoelig en ziet er uit als porselein.

Huidtextuur & poriën:

Je poriën zijn fijn, je hebt nauwelijks mee-eters, en je gezichtshuid is hier en daar ruw en schilferig.

Teint:

Je teint is vaak dof en nogal bleek.

Speciaal kenmerk:

Je huid is veeleisend en heeft gerichte en vooral rijke ondersteuning nodig. Bescherm je huid tegen te veel vochtverlies door ze niet te lang aan water bloot te stellen.

ONZE VERZORGING VOOR DE DROGE HUID

Onze set geeft je huid volop vocht en vervangt de ontbrekende talg met een rijke verzorging.

Reinig je huid zacht en voedend met onze Reinigingsmelk, zonder haar verder uit te drogen. Onze Calendula Gezichtstoner reinigt vervolgens tot diep in de poriën en versterkt je huidbarrière. Het versterkt ook het effect van het Hyaluron Concentraat dat folgt. Dit zorgt voor intensieve hydratatie en vermindert droogterimpeltjes.

Voor een bijzonder rijke verzorging van de huid gebruik je daarna onze Hyaluron Nachtcrème. ooral voor de droge huid is de hydraterende gezichtscrème precies wat ze nodig heeft.
De finishing touch is onze Amandelolie. Ideaal voor uw huidtype, beschermt met veel vitamine E.