SAMEN
GELUK GEVEN
en sparen

ONZE GREEN WEEK IS HIER!

Bespaar van 21.11. tot 28.11. met onze aanbiedingen - en wij doneren geluk! 

Met onze Green Week willen we ons met geweldige acties bij je bedanken en opnieuw een deel van ons geluk doorgeven - deze keer aan ons hartproject in Malawi. We doneren € 2  per bestelling voor de bouw van een middelbare school inclusief meubilair en schoolgeld – en ook jij kunt doneren als je wilt.

ONTDEK ONZE ACTIES

HELAAS AL VOORBIJ
HELAAS AL VOORBIJ

Onze opgehaalde donaties

0%
100%
Voor de bouw van onze nieuwe Secondary School in Ntambo, Malawi.
Nu meer informatie
HOOG AANDEEL NATUURLIJKE INGREDIËNTEN
FORMULES OP BASIS VAN ACTIEVE INGREDIËNTEN
100% VEGAN & PETA GECERTIFICEERD
1% VAN DE OMZET WORDT GEBRUIKT VOOR MILIEUPROJECTEN
HUIDVRIENDELIJK & DERMATOLOGISCH GETEST
Bedrijf, verzending & producten klimaatneutraal

WILLEN WE WAT VAN ONS GELUK DOORGEVEN

Dit jaar hebben wij gekozen voor een project dat ons sinds onze oprichting aan het hart ligt. Sinds januari volgen 500 leerlingen lessen in onze Nakatete basisschool. Nu willen we ook de oudere kinderen meer onderwijs geven -  met een middelbare school, meubilair en schoolboeken. Daarvoor doneren wij € 2 voor elke bestelling - en ook jij kunt deze keer bijdragen als je wilt.

PROJECT SECONDARY SCHOOL IN N’TAMBO

Op basis van de huidige grondstofprijzen kost de bouw van een middelbare school ongeveer 80.000 euro. Dit omvat 4 klaslokalen inclusief meubilair, toiletten en schoolboeken voor 200 leerlingen. De leerlingen gaan er 4 jaar naar school tot ze het Abitur-niveau bereiken en hebben de mogelijkheid om daarna te studeren. Zodra het bedrag is verzameld, kan het project beginnen en zal de bouw ongeveer 4 maanden duren.

Aangezien dit een groot bedrag is, zullen wij dit project met verdere campagnes en donaties blijven steunen totdat het werkelijkheid wordt. Wij zijn blij als je hieraan wilt deelnemen en bieden je de mogelijkheid om bij te dragen via de donatiefunctie in ons bestelproces. Natuurlijk, alleen als je wilt en alleen zoveel je wilt.
JIJ SPAART - WIJ DONEREN