ZO WERKEN WIJ VOOR JOU

EN JIJ MISSCHIEN VOOR ONS.

Wij leven ook eerlijkheid, duurzaamheid en verantwoording in ons dagelijks leven. Een vriendelijke openheid, veel flexibiliteit en een constructieve samenwerking maken gewoon deel uit van ons werk. We werken in een helder, vriendelijk open-plan kantoor. En als het even kan, zitten we samen aan kleine eilandjes en lunchen we samen aan onze grote eettafel. Als een familie.

YES, WIJ GROEIEN!

Wij zijn dolgelukkig met onze succesvolle start en willen met alles wat we doen bewijzen dat het ook mogelijk is om duurzaam te ondernemen. Momenteel zijn er ongeveer 55 medewerkers die zorgen voor de ontwikkeling en digitale marketing van onze pure verzorgingsproducten.

Ons dagelijks werk wordt gekenmerkt door vlakke hiërarchieën, gevarieerde taken met veel eigen verantwoording, flexibele werktijden en collegiaal teamwork. Samen werken we aan onze doelstellingen en hebben we allemaal inzicht in onze economische ontwikkeling.

Onze JUNGLÜCK familie groeit voortdurend. Daarom zijn we altijd blij om nieuwe open-minded en creatieve mensen te verwelkomen die samen met ons willen groeien.

Onze openstaande vacatures