Onze Hyaluron Crèmes - verzorging afgestemd op jouw huid

September 4, 2023

Onze Hyaluron Crèmes - verzorging afgestemd op jouw huid

by Nienke Bolt

Hyaluron is al lange tijd een populair ingrediënt in cosmetica - terecht! Want dit ingrediënt is veelzijdig inzetbaar en bijzonder waardevol als vochtinbrengende verzorging. 


In onze productfamilie mag hyaluronzuur niet ontbreken. En omdat we ons assortiment niet alleen aanvullen met opwindende nieuwe producten, maar ook voortdurend ons bestaande aanbod herzien, hebben we nu spannend nieuws: We hebben het concept van onze Hyaluron Crèmes opnieuw onder de loep genomen en hebben besloten hier een nieuwe benadering te volgen.In plaats van de Hyaluron Dag- en Nachtcrème vind je nu drie varianten van de crème. De concentratie van de hyaluronzuur is overal hetzelfde. Wat echter verandert, is de rijkdom. De Hyaluron Crème Medium komt het dichtst in de buurt van de Dagcrème. De Hyaluron Crème Rich is de evolutie van onze Hyaluron Nachtcrème. En als klein hoogtepunt hebben we nu de heel nieuwe Hyaluron Crème Light, waar de textuur meer op een lotion lijkt, maar nog iets meer rijkheid biedt dan het Hyaluron Concentraat. Daaraan hebben we overigens niets veranderd.

Voordat we echter die diepte ingaan, geef ik je eerst een overzicht van de onderwerpen in dit artikel:

  1. Nieuwe Hyaluron Crèmes - Waarom wij onze bestsellers  heroverwegen
  2. Welke Hyaluron Crème past bij jouw huid?
  3. Een overzicht van onze huidverzorging met Hyaluron

1. Nieuwe Hyaluron Crèmes – Waarom wij onze  bestsellers heroverwegen

Dus, van twee naar drie - maar waarom al die moeite, terwijl we al twee populaire Hyaluron Crèmes hadden?
Bij ons draait alles om de behoeften van de huid als het om huidverzorging gaat. De termen dag- en nachtcrème zorgden vaak voor verwarring bij onze klanten. We kregen vragen zoals: "Mag ik de Dagcrème ook 's avonds gebruiken?" of "De Nachtcrème werkt geweldig voor mijn droge huid - kan ik deze ook in mijn ochtendroutine gebruiken?". De namen pasten gewoon niet in ons concept en brachten hier en daar vragen met zich mee. We wilden dit aanpakken, want uiteindelijk bieden we individuele huidverzorging, afgestemd op het huidtype en de behoeften aan. Dus hebben we de bestaande recepten niet drastisch veranderd. Bij de herziening hebben we geprobeerd rekening te houden met de feedback van onze klanten en de kritiekpunten op te lossen. Bijvoorbeeld, de nieuwe Hyaluron Crème Medium, vergelijkbaar met de oude Dagcrème, laat geen restjes meer achter en veroorzaakt geen "zweetgevoel" meer op de huid. Om de variëteit in rijkdom nog wat uit te breiden en speciaal voor de vette huid en de gemengde huid een geschikt product aan te bieden, hebben we de Hyaluron Crème Light ontwikkeld.

Met de nieuwe selectie van Hyaluron Crèmes is er voor elk huidtype de juiste vochtinbrengende verzorging beschikbaar. Van Light, met minder vetten en oliën, tot Rich, die je huid voorziet van de waardevolle lipiden die het nodig heeft, vooral bij droogheid. Dat brengt me al bij ons volgende punt: Welke crème is geschikt voor welk huidtype?

2. Welke Hyaluron Crème past bij jouw huid?

Zoals boven al beschreven, is onze nieuwe selectie van Hyaluron Crèmes gericht op de rijkdom en op de verzorging van de huid met lipiden, oftewel waardevolle vetten. Alle crèmes bevatten 0,5% laagmoleculair hyaluronzuur. Dit type hyaluronzuur bestaat uit zeer kleine moleculen die, in tegenstelling tot andere hyaluronzuren, diep in de huidlagen kunnen doordringen en de huid niet alleen aan het oppervlak, maar ook diep van binnen met vocht kunnen verzorgen en daar in de depots kunnen blijven. Dit zorgt voor een gehydrateerde huid en een mooie glans.

Hier een overzicht van wat de drie crèmes gemeen hebben:

  • Met hyaluronzuur - voor goed gehydrateerde huid, tot in de diepere huidlagen
  • Op basis van biologische aloë vera - voor een extra vochtboost
  • Met squalaan - voor een verbeterde opname en binding van de werkzame stoffen

 

3. Een overzicht van onze huidverzorging met Hyaluron

Heb je nu de smaak te pakken van hyaluron? Omdat we zo erg zijn op deze werkzame stof, hebben we niet alleen de drie crèmes voor jou. Heb je bijvoorbeeld ons Hyaluron Concentraat al geprobeerd, dat met zijn lichte gel formule perfect is voor de zomer? Of ons Hyaluron Ooggel voor een verfrissende oppepper speciaal voor wakkere ogen? Kijk gerust eens rond in ons hyaluron assortiment...


Als deze post je heeft geholpen, dan hoef ik alleen maar te zeggen: Veel plezier met winkelen!