JUNGLÜCK Green Week: een succes!

December 15, 2021

JUNGLÜCK Green Week: een succes!

by Lena Severin

Onze Green Week is weer voorbij voor dit jaar en ons hele team kan niet enthousiaster zijn over de ongelooflijke steun van onze community! Dankzij geweldige klanten zoals jij, hebben we elk idee van het donatie befrag overtroffen. Wij zijn zo blij dat wij One Erath One Ocean op deze manier kunnen steunen en een rol te spelen in dit geweldige project.

Als je je afvraagt wat One Earth One Ocean precies doet, volgt hier een korte samenvatting. Oud nieuws voor jou? Scroll dan naar beneden om de successen van onze Green Week in cijfers te zien.

ONE EARTH ONE OCEAN

Een deel van de omzet tijdens de Green Week gaat naar de organisatie “One Earth One Ocean”, die als missie hebben om de wateren wereldwijd te bevrijden van zwerfvuil. Hoe dat werkt? Met het concept van een "maritieme afvalophaling", die de oceanen ontdoet van zwerfvuil, waaronder plastic, olie en chemicaliën. De "SeeKuh" is het centrale schoonmaakschip en is 's werelds eerste zeewaardige onderzoeks-, schoonmaak- en verkenningsschip. Een dag zwerfvuil en spooknetten opruimen in de Oostzee kost 800 euro.

Ons doel is om in de toekomst de kringloop te sluiten en in de hele waardeketen zo weinig mogelijk afval te produceren. Met "One Earth One Ocean" gaan we nog een stap verder en halen we al geproduceerd afval terug, dat al in het milieu is terechtgekomen.

Hier zijn de resultaten van onze Green Week 2021

Het hele JUNGLÜCK-team is nog steeds verbijsterd. Onze verwachtingen en hoop op het succes van onze campagne zijn overtroffen. En we willen je daarvoor van harte bedanken. Want zonder onze enthousiaste klanten zoals jij, was zo'n geweldig resultaat niet mogelijk geweest. Dus BEDANKT dat jij ons steunt op onze weg, om een deel van ons succes door te geven, om onze planeet, mensen en dieren te helpen. En nu alleen nog maar zeggen: Geniet van je bestelling met een goed geweten, dat je niet alleen iets goeds doet voor jezelf, maar ook voor het milieu.