HAPPY PRIDE!

May 25, 2022

HAPPY PRIDE!

by Jill Calli

We vieren Pride! Wij vieren diversiteit! Wij vieren jou! Deze week, draait alles om de regenboog. Als uniseks merk geloven wij erin dat iedereen zich goed moet voelen over het verzorgen van zijn eigen huidbehoeften met hoogwaardige cosmetica - ongeacht genderidentiteit, seksuele geaardheid of andere externe factoren.

  1. Queer zijn staat je! 
  2. Met ALL OUT voor LGTBQIA+ in Oekraïne
  3. We verdubbelen je donatie

1. Queer zijn staat je!

Met deze houding willen wij de cosmeticamarkt veranderen. Wij willen ruimte scheppen - ruimte waarin iedereen de ruimte vindt om zichzelf te accepteren en zich lekker in zijn eigen vel te voelen. En niet alleen op tijdens de Pride Week, maar altijd. Want: rethinking starts with you. 

Sluit je deze week aan bij All Out LGBTQIA+ om mensen uit Oekraïne te helpen hun leven weer op te bouwen en op te komen voor hun rechten. Je beslist zelf of en hoeveel je doneert - met één klik in de check-out. 

1. Met ALL OUT voor LGTBQIA+ in Oekraïne 

All Out is een wereldwijde beweging voor LGBTQIA+ rechten. De organisatie streeft voor een wereld waarin niemand zijn gezin, vrijheid, veiligheid of waardigheid hoeft op te geven voor wie je bent of van wie je houdt.

Met je donatie steun je LGBTQIA+ Oekraïners die als gevolg van de oorlog met een extra bedreiging van hun rechten en leven worden geconfronteerd. Voor de invasie van hun land, werd gelijkheid gestreefd. Maar in plaats van meer veiligheid, waardigheid en gelijkheid, worden zij nu geconfronteerd met Russische "dodenlijsten", brutale homofobie en transfobie. Met je donatie kan All Out daar, maar ook in Polen en Roemenië, voor veilige evacuaties van LGBTQIA+ en andere Oekraïners zorgen en hen onderdak, medicijnen, voedsel en water bieden. 

3. We verdubbelen je donatie

Samen zijn we sterker. Daarom verdubbelen we je donatie. En zo werkt het: 

Voordat je je bestelling afrondt, kun je via de fooi functie in de check-out kiezen of en, zo ja, hoeveel je wilt doneren. Je kunt kiezen tussen 5%, 10% of 15%, maar je kunt ook een ander bedrag kiezen. 100% van je donatie gaat naar All Out.