NIEUW NIEUW NIEUW:ONZE HAARVERZORGING

WOW-EFFECT ZONDER SILICONEN

Je hebt erom gevraagd - nu is het er: onze natuurlijke haarverzorging in drie verschillende lijnen met waardevolle actieve ingrediënten voor elk haartype. We zijn erin geslaagd om een effectieve haarverzorging te ontwikkelen die volledig vrij is van siliconen, vloeibare microplastics en sulfaten, maar die je haar toch een merkbaar direct effect biedt op het gebied van soepelheid, glans en verzorging.

VERZORGING

Onze Verzorging haarlijn biedt intensieve hydratatie en heeft een opbouwende en herstellende werking. Alle producten bevatten Hyaluronzuur, plantaardige Fyto-keratine, Haverproteïnen en organische Arganolie. Voor direct zijdezacht haar.


Voor normaal, droog en beschadigd haar
100% natuurlijke perzik- en vanillegeur


Natuurlijk aandeel: 99,6%

ONTDEKKEN
VOLUME

De Volume haarlijn geeft je haar merkbaar meer volheid en structuur zonder het te verzwaren. Alle producten bevatten natuurlijke Cafeïne, Rijstzetmeel, organisch Berkenwater en organische Appelciderazijn. Voor onmiddellijke grip.

Voor fijn, dun en slap haar
100% natuurlijke citroen- en gembergeur

Natuurlijk aandeel: 99,7%

ONTDEKKEN
SENSITIEF

De Sensitief haarlijn wordt bijzonder goed verdragen en is 100% geurvrij. Het verzacht vooral de droge en geïrriteerde hoofdhuid. Alle producten bevatten Panthenol, Natrium PCA, biologische Amandelolie en een microbiome werkstof die de huidbarrière versterkt. Voor een onmiddellijk ontspannen hoofdhuid.

Voor de gevoelige, droge en geïrriteerde hoofdhuid
100% geurneutraal

Natuurlijk aandeel: 94,7%

ONTDEKKEN

"Clean beauty geldt niet alleen voor de huid, maar ook voor het haar! De zoektocht naar haarverzorging die aan deze hoge standaard voldoet, is nog steeds een uitdaging. De haarlijnen van JUNGLÜCK inspireren mij met hun compatibele formule, een combinatie van effectieve ingrediënten en een gezond haargevoel."

Onze expert:
Nadine Auer, meesterkapper met meer dan 10 jaar ervaring
Expert voor Clean Haircare